ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

7 top καλλυντικά ομορφιάς!! [εικόνες]

7 top καλλυντικά ομορφιάς!! [εικόνες]

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυµεί µια γυναίκα, µε κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεµιάς ξεχωριστά.

Couture look

Εµπνευσµένο από την τολµηρή εικόνα του στυλ Balmain, το Balmain Extatic Eau De Toilette αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού αρώµατος, το οποίο συνδυάζει το πράσινο µανταρίνι και το ζουµερό λίτσι µε το τούρκικο τριαντάφυλλο, το γιασεµί και την πολυτελή µανόλια. Το µπουκάλι, πολυτελές και εντυπωσιακό, αφήνει να διακρίνεται ο χυµός του αρώµατος σε ροζ απόχρωση. Μούσα του, το top model Anna Selezneva.

Ολόδροσες αποχρώσεις για ένα επίκαιρο καλοκαιρινό look, από τα βερνίκια της Essie (από αριστερά και δεξιόστροφα): Brides No Grooms. Worth The Wait. Make Some Noise. Peach Side Babe. Salt Water Happy. Σε κοµµωτήρια, nail studio, spa και ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

Καμιά αντίσταση

Επιλέξτε το Michael Kors άρωµά σας ανάλογα µε τη διάθεσή σας: το Sporty Citrus, µε το πορτοκάλι και το µανταρίνι να το υπογράφουν, το Sexy Amber µε κεχριµπάρι και σανδαλόξυλο, και το Glam Jasmine µε το γιασεµί να πρωταγωνιστεί.

Φρεσκάδα & ενέργεια

Αν η καθηµερινή περιποίηση του σώµατος σας φαίνεται ρουτίνα, γνωρίστε τα νέα προϊόντα Jo Malone Bath and Body που ξεχωρίσαµε, για να εµπνευστείτε και να αναζωογονηθείτε: το χαλαρωτικό Peony & Blush Suede Shower Oil και το δροσιστικό Geranium & Walnut Body Scrub. Attica Golden Hall.

Δόση Λάμψης

Για µαλλιά υγιή και εκλεπτυσµένα όπως στις καλοκαιρινές πασαρέλες, ο Moroccanoil Global Creative Director, Antonio Corral Calero, µας προτείνει να ολοκληρώνουµε το χτένισµά µας ψεκάζοντας µε το Moroccanoil Glimmer Shine Spray , που χαρίζει µια πινελιά λάµψης ενώ προστατεύει τα µαλλιά από τις καταστροφικές συνέπειες των ακτινών UV και των ελεύθερων ριζών. Σε επιλεγµένα κοµµωτήρια.

Η µόνιµη βαφή µαλλιών Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την απόχρωση που σας ταιριάζει χάρη στην πλούσια γκάµα της αλλά και την εξειδικευµένη τεχνολογία PIGMENTLOCK, που κλειδώνει το χρώµα χαρίζοντας λάµψη µε διάρκεια, καλύπτει 100% τα λευκά και βελτιώνει µακροπρόθεσµα την ποιότητα των µαλλιών. Στα φαρµακεία.

Seize the Chance

Με την υπογραφή του ταλαντούχου σκηνοθέτη Jean-Paul Goude, η καινούρια, γεµάτη ενέργεια καµπάνια του αρώµατος Chance Eau Vive της Chanel αφορά ένα αποφασισµένο νέο κορίτσι το οποίο τολµά να αρπάξει τις ευκαιρίες της ζωής – επιθυµεί να συµµετάσχει στην οµάδα κοριτσιών «Chance» και βάζει τα δυνατά του για να το επιτύχει.

Πηγή: Περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιμέλεια: Βασιλική Παπαγεωργίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.