ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Πεκίνο-«Αυστηρός περιορισμός» των μη απαραίτητων ταξιδιών στο εξωτερικό

36 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τοπικής μετάδοσης, κατά τη διάρκεια 24 ωρών έως τις 3 μ.μ. (τοπική ώρα, 10.00 π.μ. ώρα Ελλάδας) κατέγραψε σήμερα το Πεκίνο σύμφωνα με ανακοίνωση αξιωματούχου των υπηρεσιών ελέγχου της πανδημίας στην κινεζική πρωτεύουσα.

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Πεκίνο-«Αυστηρός περιορισμός» των μη απαραίτητων ταξιδιών στο εξωτερικό

Από τις μολύνσεις, οι 32 εντοπίστηκαν σε «ελεγχόμενες περιοχές» και 4 σε διαγνωστικούς ελέγχους στην κοινότητα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πανγκ Σινγκχούο, αναπληρωτής επικεφαλής στην Δημοτική Επιτροπή Υγείας του Πεκίνου.

Η Κίνα θα «περιορίσει αυστηρά» τα μη απαραίτητα ταξίδια εκτός χώρας από Κινέζους πολίτες στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της COVID-19, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η Εθνική Διοίκηση Μετανάστευσης.

Οι αξιωματούχοι θα πρέπει να αποτρέπουν με αυστηρό τρόπο τις εξάρσεις της COVID που προκαλούνται από την παράτυπη είσοδο στην Κίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Κίνα προσφέρθηκε σήμερα να βοηθήσει τη Βόρεια Κορέα να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, αφού η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο ξέσπασμα της Covid στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κινεζική διπλωματία εξέφρασε την «αλληλεγγύη» της στη γειτονική χώρα για την υγειονομική κατάσταση. «Ως σύντροφος, γείτονας και φίλος, η Κίνα είναι έτοιμη να προσφέρει όλη τη στήριξη και τη βοήθειά της (στη Βόρεια Κορέα) στη μάχη της κατά της επιδημίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τζάο Λιτζιάν.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.