ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Βενιζέλειο: Ασθενής χειρουργήθηκε με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

«Πρώτη φορά είδα τον άνδρα μου να πονάει έτσι»

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Βενιζέλειο: Ασθενής χειρουργήθηκε με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες οι οποίες επικρατούν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς ένας 58χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από 10 ημέρες και έπρεπε να χειρουργηθεί στον καρπό. Του τοποθετήθηκε γύψος, ωστόσο, εάν δεν γινόταν χειρουργική επέμβαση, το χέρι του θα υπολειτουργούσε. Έπειτα από 10ήμερη αναμονή στο νοσοκομείο με πόνους στο χέρι, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί ο 58χρονος με τοπική αναισθησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος του ασθενή, δεν έγινε «νάρκωση, επειδή η αναισθησιολόγος χρειάστηκε σε άλλο περιστατικό. Πρώτη φορά είδα τον άνδρα μου να πονάει έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.