ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζέιμς Γουελς: «Έχουμε εκρηκτική αύξηση θανάτων & η βρετανική κυβέρνηση τους αποδίδει στις… καθυστερήσεις των ασθενοφόρων»

«1.000 επιπλέον θάνατοι την εβδομάδα»

Τζέιμς Γουελς: «Έχουμε εκρηκτική αύξηση θανάτων & η βρετανική κυβέρνηση τους αποδίδει στις… καθυστερήσεις των ασθενοφόρων»

Ο Τζέιμς Γουέλς, πρώην ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανώτατο μέλος του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, συνάντησε τον επίσης πρώην ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάρατζ, στο GB News και αποκάλυψε ότι η βρετανική κυβέρνηση προσπαθεί να αποδώσει την εκρηκτική αύξηση των θανάτων στις… «καθυστερήσεις των ασθενοφόρων» ή σε λάθος διαγνώσεις που δεν ελέγχονται.

Με άλλα λόγια επειδή οι υπερβολικοί θάνατοι δεν μπορούν να αποκρυφτούν επιχειρούν να τους αποδώσουν σε οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Μόνο που οι υπερβολικοί θάνατοι άρχισαν να υπάρχουν όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19.

«Αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζονται από τον Μάιο, ο μέσος όρος είναι περίπου 1.000 την εβδομάδα», δήλωσε ο Γουέλς,

«Ο λόγος που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε είναι ότι συμβαίνει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ιδιαίτερα στους νέους. Βλέπουμε 10 έως 15 τοις εκατό υπερβολικούς θανάτους στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 24 και 59 ετών», είπε, προσθέτοντας ότι «καρδιακές προσβολές, καρδιακές παθήσεις» βρίσκονται πίσω από αυτούς τους θανάτους.

Ο Γουέλς ζήτησε «ανεξάρτητη δημόσια έρευνα» για τους υπερβολικούς θανάτους, λέγοντας ότι «θέτει το ερώτημα» ότι μπορεί να ευθύνονται τα εμβόλια του COVID.

«Αυτοί είναι νέοι, υγιείς άνθρωποι που πεθαίνουν. Και αυτή την στιγμή φαίνεται ότι η κυβέρνηση – το μόνο που κάνουν είναι να λένε, «μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι εκείνο», συμπλήρωσε.

«Αν λάβετε υπόψη όλα αυτά, υπάρχουν δεδομένα που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τώρα που δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ των εμβολίων, ιδιαίτερα των εμβολίων mRNA, και των καρδιακών προβλημάτων», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζεται ότι στις ΗΠΑ το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έδωσε στον κυβερνήτη της Πολιτείας Ρον Ντε Σάντις την έγκριση να συγκροτήσει μεγάλη εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τους κατασκευαστές των εμβολίων mRNA κατά της Covid-19 για να ελέγξει την σχέση τους με την εκρηκτική αύξηση των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών στις ΗΠΑ.

Η εξεταστική επιτροπή, όπως προτείνει ο κυβερνήτης, θα απαιτήσει από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να παραδώσουν τα δεδομένα τους και τα πειραματικά αποτελέσματά τους σχετικά με την ασφάλεια και τα οφέλη των εμβολίων Covid-19 που ανέπτυξαν.

Nα σημειωθεί επίσης ότι πραγματικό σοκ προκαλούν τα στοιχεία της αύξησης των θανάτων παιδιών κατά 552% από πέντε έως και δεκαπέντε ετών μετά την απόφαση της ΕΕ να επεκτείνει τους εμβολιασμούς κατά Covid-19 σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Πλέον οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα αύξησης θανάτων που έχει σχέση, τουλάχιστον χρονική, με τους μαζικούς (καταναγκαστικούς) εμβολιασμούς.

Στις 28 Μαΐου 2021, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης της ένεσης mRNA της Pfizer Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Έξι μήνες αργότερα επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Πριν το κάνουν αυτό για πρώτη φορά, οι θάνατοι μεταξύ των παιδιών ήταν πολύ κάτω από τα αναμενόμενα επίπεδα.

Από τότε όμως έχουν αυξηθεί σε υπερθετικό βαθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο πολύ, που μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2022, οι θάνατοι παιδιών σε όλη την Ευρώπη είχαν αυξηθεί κατά 552%!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.