ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μια σειρά στοχεύει στην αποτροπή Βρετανών να ενταχθούν στον ISIS δείχνοντας βιασμούς και αποκεφαλισμούς (φωτό)

Μια σειρά στοχεύει στην αποτροπή Βρετανών να ενταχθούν στον ISIS δείχνοντας βιασμούς και αποκεφαλισμούς (φωτό)

Η σειρά ΄”The State” είχε ως πρωταρχικό στόχο να αποτρέψει τους Βρετανούς να μην ενταχθούν στην οργάνωση που σπέρνει τον πανικό παγκοσμιως, ISIS, καθώς θέλησα οι δημιουργοί να προβάλλουν τα αποτρόπαικα και ειδεχθή εγκλήματα τα οποία γίνονται.

Ο παραγωγός της σειράς, Peter Kosminsky, θέλει μέσα από τη σειρά να καταλάβουν νεαροί μουσουλμάνοι που ζουν στη Βρετανία πως ο ISIS μόνο εγκλήματα διαπράττει και πως τίποτα δε γίνεται ουσιαστικά στο όνομα της θρησκείας.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα μέρη και δείχνει πως τέσσερις νεαροί φεύγουν από τη Βρετανία με προορισμό τη Συρία όπου ετοιμάζονται να ”καταταχθούν” στον ISIS. Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες καθώς υπάρχουν σκηνές με νοσοκομείο και νεκρά μωρά, ξυλοδαρμοί γυναικών και παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο με το κεφάλι ενός ”άπιστου”.

«Ο ISIS είναι μια βίαιη οργάνωση που ζητά μόνο το θάνατο», αναφέρει ο παραγωγός.

Παρόλο που είναι υπέρμαχος της ωμής αλήθειας, ο παραγωγός και οι συντελεστές αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους και να η δείξουν όλα όσα ακριβώς συμβαίνουν στη Συρία καθώς δε θα είναι εύκολο να τα κατανοήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο παραγωγός της σειράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.