ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρίση ΗΠΑ & Πακιστάν – Ν.Τραμπ: «Τους δίνουμε δισ. και παίρνουμε ψέματα» ! – Πακιστανός ΥΠΕΞ: «Δεν σας χρειαζόμαστε»

Κρίση ΗΠΑ & Πακιστάν – Ν.Τραμπ: «Τους δίνουμε δισ. και παίρνουμε ψέματα» ! – Πακιστανός ΥΠΕΞ: «Δεν σας χρειαζόμαστε»

Για πρώτη φορά Αμερικανός πρόεδρος μιλά ανοικτά για το “διπλό παιχνίδι” του Πακιστάν στην περιοχή εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση κατά του Ισλαμαμπάντ, επίθεση που μπορεί να φέρει τεκτονικού τύπου αλλαγές σε όλη την Ασία, λέγοντας πως το μόνο που κάνει είναι να διασπείρει «ψέματα και εξαπάτηση».

Παράλληλα κατηγόρησε το Πακιστάν, ότι εξασφαλίζει καταφύγιο για τους τρομοκράτες που δρουν στο Αφγανιστάν.

«Οι ΗΠΑ έχουν δώσει ανοήτως πάνω από 33 δισ.$ σε βοήθεια προς το Πακιστάν τα τελευταία 15 χρόνια και σε αντάλλαγμα έχουν λάβει τίποτα άλλο εκτός από ψέματα και εξαπάτηση, θεωρώντας τους πρώην προέδρους ως χαζούς.

Παράλληλα δίνουν ασφαλές καταφύγιο στους τρομοκράτες που κυνηγάμε στο Αφγανιστάν.

Φτάνει πια!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο twitter.

Το Πακιστάν αντιδρώντας ακαριαία στις κατηγορίες του Ντ.Τραμπ μέσω του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Muhammad Faisal δήλωσε ότι «δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αμερικανική βοήθεια».

«Δεν χρειαζόμαστε καμία οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ. Δεν μας ενδιαφέρει. Εάν οι ΗΠΑ θέλουν να την σταματήσουν εμείς θα πούμε δυνατά εμπρός κάντε το», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως εάν θέλουν επίσης να σταματήσουν τη βοήθεια προς το ταμείο της συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας επίσης δε θα κάνει καμία διαφορά.

Παράλληλα Πακιστανοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως το Πακιστάν δεν παρέχει ασφαλές καταφύγιο στους τρομοκράτες και όλη η χώρα είναι ταγμένη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.