ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανής επίθεση του Μπ. Τζόνσον σε Βλ. Πούτιν – Τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ!

Πρωτοφανής επίθεση του Μπ. Τζόνσον σε Βλ. Πούτιν – Τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ!

Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, όπου δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Μιλούσε στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, για την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, για την οποία το Λονδίνο κατηγορεί τη Μόσχα.

Ο βουλευτής των Εργατικών Ιαν Οστιν εξέφρασε την άποψη ότι η αγγλική ομάδα δεν θα πρέπει να μετάσχει στο Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το καλοκαίρι, ενώ δήλωσε ότι ο Πούτιν θα χρησιμοποιήσει τη διοργάνωση όπως έκανε ο Χίτλερ με τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936 στο Βερολίνο.

«Ναι, νομίζω ότι η σύγκριση με το 1936 είναι σίγουρα σωστή. Είναι μία εμετική προοπτική», του απάντησε ο Τζόνσον, όμως συμπλήρωσε ότι «θα ήταν εξαιρετικά άδικο να τιμωρηθεί η αγγλική ομάδα».

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών ακόμη κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ευθύνεται για την επίθεση στον Σκριπάλ. «Το μονοπάτι της ευθύνης οδηγεί στο Κρεμλίνο. Δεν έχει σημασία το πώς ακριβώς έγινε, η ευθύνη φτάνει σε εκείνους στην κορυφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χρήση ενός χημικού όπλου είχε σκοπεί να στείλει το μήνυμα ότι κανένας Ρώσος πράκτορας δεν είναι απρόσβλητος και κανένας δεν μπορεί να γλιτώσει από το μακρύ χέρι της ρωσικής εκδίκησης, δήλωσε ακόμη ο Τζόνσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.