ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος σκοτώνεται στην Νικαράγουα εν ώρα ζωντανής μετάδοσης των ταραχών

Bίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος σκοτώνεται στην Νικαράγουα εν ώρα ζωντανής μετάδοσης των ταραχών

Σοκαριστικό είναι το βίνεο που απεικονίζει έναν δημοσιογράφο να σκοτώνεται από σφαίρα ενώρα μετάδοσης κατά το χάος επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Νικαράγουα μετά τις επεισοδιακές διαδηλώσεις για τις αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση της χώρας.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί από τις συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία έχουν φτάσει του 25 καθώς οι αρχές κατηγορούνται ότι κάνουν χρήση πραγματικών πυρών.

Μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοσιογράφου Άνχελ Γκαχόνα, ο οποίος καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση.

Ο δημοσιογράφος έκανε live στο Facebook ενώ βρισκόταν στην πόλη Μπλούφιλντς, μια πόλη που βρίσκεται στα παράλια της Καραϊβικής.

Στο σοκαριστικό βίντεο ο Γκραχόνα φαίνεται να περιγράφει την σπασμένη πόρτα του δημαρχείου της πόλης όταν ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο ίδιος πέφτει νεκρός στο έδαφος.

Ακολουθούν στιγμές πανικού καθώς αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται να φωνάζουν το όνομα του Γκαχόνα με έναν εξ αυτών να πιέζει ένα κομμάτι πανί στο κεφάλι του δημοσιογράφου προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.