ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στη Βενεζουέλα: 17 νεκροί σε αίθουσα εκδηλώσεων μετά από ποδοπάτημα λόγω ρίψης δακρυγόνου

Τραγωδία στη Βενεζουέλα: 17 νεκροί σε αίθουσα εκδηλώσεων μετά από ποδοπάτημα λόγω ρίψης δακρυγόνου

Την τελευταία τους πνοή άφησαν 17 άνθρωποι, εκ των οποίων οκτώ ανήλικοι, σε αίθουσα εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, μετά από συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ένας εκ των εμπλεκομένων εκτόξευσε ένα δακρυγόνο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και οι παριστάμενοι να ποδοπατηθούν.

«Ξέσπασε μια συμπλοκή τις πρώτες πρωινές ώρες και ένα από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν εκτόξευσε ένα δακρυγόνο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός μεταξύ του πλήθους των 500 ανθρώπων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κλαμπ (…) και να προκληθεί ο θάνατος 17 ανθρώπων» δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας, Νέστορ Ρεβερόλ.

Τα θύματα πέθαναν από ασφυξία και από πολλαπλά τραύματα, διευκρίνισαν οι αρχές.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια γιορτής για την απονομή των πτυχίων μαθητών λυκείου στο Ελ Παραϊσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε επίσης ότι επτά άνθρωποι συνελήφθησαν, εκ των οποίων δύο ανήλικοι. Ένας εξ αυτών φέρεται να έριξε το δακρυγόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.