ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξομαλύνεται η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο- Οι δύο χώρες ανοίγουν θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας μετά από 10 χρόνια

Εξομαλύνεται η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο- Οι δύο χώρες ανοίγουν θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας μετά από 10 χρόνια

Η Βόρεια και η Νότια Κορέα άνοιξαν εκ νέου σήμερα τον θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας, με πλοία από τις δύο χώρες να έχουν ραδιοεπικοινωνία για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.

Βορειοκορεατικό σκάφος περιπολίας απάντησε αμέσως όταν το Νοτιοκορεατικό Ναυτικό επικοινώνησε μαζί του μέσω ενός διεθνούς διαύλου ραδιοεπικοινωνίας στις 9 π.μ. σήμερα στη Δυτική Θάλασσα, αποκαθιστώντας τον θαλάσσιο δίαυλο επικοινωνίας για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Η κίνηση αυτή έδειξε ότι οι δύο Κορέες “προβαίνουν σε ουσιαστικά βήματα” για να στηρίξουν συμφωνίες που έγιναν στις 27 Απριλίου όταν οι ηγέτες των δύο χωρών αποφάσισαν να αποκλιμακωθεί σταδιακά η στρατιωτική ένταση, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.