ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που χαρακτηρίζονται από εργασιακή ηθική

Το πρωτοπόρο πνεύμα τους καθοδηγεί τους συναδέλφους τους προς νέους ορίζοντες

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που χαρακτηρίζονται από εργασιακή ηθική

Υπάρχουν κάποια ζώδια των οποίων η εργασιακή ηθική ξεχωρίζει.

Καθοδηγούνται όχι μόνο από φιλοδοξία αλλά και από αμείλικτη περιέργεια και απεριόριστη φαντασία.

Υδροχόος

Γνωστοί για την αντισυμβατική τους άποψη για τη ζωή, οι Υδροχόοι συχνά επινοούν παράξενες λύσεις και τάσεις που οι άλλοι μπορεί να μην έχουν σκεφτεί για την προώθηση γνήσιων συνδέσεων και δημιουργικότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να επιθυμούν να προχωρήσουν πέρα από τα σεμινάρια δικτύωσης και να προτείνουν θεματικά potlucks, συνεδρίες ανταλλαγής δεξιοτήτων ή ακόμη και υπαίθριες δραστηριότητες. Για το μυαλό του Υδροχόου, αυτές οι άτυπες συγκεντρώσεις δεν είναι απλώς κοινωνικές περιστάσεις αλλά ιερές τελετές σύνδεσης, όπου πετούν σπίθες έμπνευσης και ευδοκιμεί το πνεύμα της συνεργασίας.

Επιπλέον, μπορεί ακόμη και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στην προώθηση της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας στον χώρο εργασίας. Από το να επινοούν πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, όπως προγράμματα κομποστοποίησης, μέχρι να προσφέρουν κίνητρα βιώσιμης μετακίνησης, οι Υδροχόοι τα κάνουν όλα. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θεωρούνται οι trendsetters στο γραφείο τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν οξύ πνεύμα και ευφυΐα που τους επιτρέπει να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις. Με τη φινέτσα των επικοινωνιολόγων και την τόλμη των πρωτοπόρων, οι Δίδυμοι χαράζουν δρόμους αλλαγής, αγκαλιάζοντας την αποτυχία όχι ως απώλεια, αλλά ως φωτεινό σκαλοπάτι προς τη διαφώτιση.

Φέρουν τις αποτυχίες τους ως παράσημα τιμής, γιατί γνωρίζουν ότι μέσα σε κάθε λάθος κρύβεται ο σπόρος του μεγαλείου. Με μια μαγνητική γοητεία, καλούν τους συναδέλφους τους να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να πετάξουν πέρα από τα όρια της σύμβασης. Αυξάνοντας το ηθικό των συνεργατών τους ξεχωρίζουν ως ρυθμιστές τάσεων που αναδεικνύουν ιστορίες για το πώς οι αποτυχίες του παρελθόντος τους οδήγησαν τελικά σε συναρπαστικές καινοτομίες.

Το όραμά τους έχει να κάνει με έναν κόσμο όπου κάθε ιδέα είναι ένας φάρος και κάθε στιγμή μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν στη συμφωνία των νέων τάσεων και ανακαλύψεων.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι άνθρωποι και πρόθυμοι να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Στο επαγγελματικό περιβάλλον επιδιώκουν διαρκώς να καινοτομούν, να εμπνέουν και να καθοδηγούν τους άλλους, ξεκινώντας μοναδικά προγράμματα που φέρνουν κοντά συναδέλφους από διαφορετικά υπόβαθρα. Από εκδηλώσεις πολιτιστικής ανταλλαγής στο γραφείο μέχρι προγράμματα καθοδήγησης, οι Τοξότες προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αίσθηση της κατανόησης και της συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων. Αυτό τους καθιστά θαυμάσιους ηγέτες που διαπρέπουν στη σφυρηλάτηση ενός υπέροχου ομαδικού πνεύματος ανάμεσα στο προσωπικό. Με το πνεύμα της περιπέτειας να τους καθοδηγεί μπορεί να δώσουν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι η γνώση μπορεί να έρθει από παντού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.