ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο τουρκικός Τύπος καλλιεργεί νέο κλίμα έντασης: Το «Γαύδος» ήταν αυτό που έπεσε επάνω στο τουρκικό σκάφος!

Ο τουρκικός Τύπος καλλιεργεί νέο κλίμα έντασης: Το «Γαύδος» ήταν αυτό που έπεσε επάνω στο τουρκικό σκάφος!

Νέο κλίμα έντασης καλλιεργούν τα τουρκικά ΜΜΕ όπου με διάφορα δημοσιεύματα κάνουν το «άσπρο μαύρο».

Έτι κατά την τουρκική εκδοχή το σκάφος του ΛΣ «Γαύδος» ήταν αυτό που έπεσε επάνω στο τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής TCSG Umut και όχι το αντίθετο όπως έγινε στην πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν: “Το Γαύδος ήταν αυτό που παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα και παρά τις προειδοποιήσεις των Τούρκων να εγκαταλείψει την περιοχή στα Ίμια και την καταδίωξη που ακολούθησε επι 15 λεπτά, το Γαύδος δεν εγκατέλειπε.”

Και προχωρούν και ακόμα παραπέρα. Μεταδίδουν ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης και ενώ έκανε ελιγμούς το Γαύδος έπεσε πάνω στην τουρκική ακταιωρό! Βέβαια αποφεύγουν να εξηγήσουν πως ενώ το Γαύδος υποτίθεται ότι έπεσε επάνω στην τουρκική ακταιωρό, ζημιές έπαθε μόνο το ελληνικό σκάφος.

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζοντας παιχνίδι της προπαγάνδας αναφέρουν ότι ο Μπιναλί Γιλντιρίμ έτριξε τα δόντια στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας του να χαμηλώσει τους τόνους για να πάψουν οι εντάσεις στην περιοχή των Ιμίων.

«Ο πρωθυπουργός μίλησε», γράφουν χαρακτηριστικά, ενώ η ηρεμία επανήλθε στα Ίμια μετά την παρέμβαση του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Στα σημερινά ρεπορτάζ ενημερώνουν ακόμη ότι στην περιοχή των Ιμίων επικρατεί ηρεμία αφού περιπολούν δυο τουρκικά σκάφη στην περιοχή τα οποία και επιβλέπουν την ανακατασκευή του φυλακίου στο νησάκι Τσαβούς…

Η ηρεμία επανήλθε στα νησιά “Καρντάκ “. Τουρκικά πλοία περιπολούν για κάθε ενδεχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.