ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα όποιος αγαπάει τη χώρα του βαφτίζεται ακροδεξιός»

«Ακροδεξιός όποιος υψώνει την σημαία στο μπαλκόνι του; Για όνομα του Θεού»

Α.Λατινοπούλου: «Στην Ελλάδα όποιος αγαπάει τη χώρα του βαφτίζεται ακροδεξιός»

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, είπε πως οποιοσδήποτε αγαπά την χώρα του και θέλει το καλό της δέχεται επιθέσεις και βαφτίζεται ακροδεξιός.

Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική του συστήματος, οποιονδήποτε εκφράζει κάτι το οποίο δεν του αρέσει, να του «προσάπτει» μία ταμπέλα η οποία να δημιουργεί άσχημους συνειρμούς στην κοινωνία.

Τα «άκρα» πάντοτε προκαλούν άσχημη εντύπωση ως όρος.

Η αλήθεια είναι πως το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρίσκεται πολύ κοντά στο όριο του 3% για να μπορέσει να εισέλθει στην ευρωβουλή και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν αρέσει στο σύστημα και προκαλεί ανησυχίες καθώς πρόκειται για μία νέα γυναίκα με «καθαρό» πολιτικό λόγο, η οποία διαθέτει μία χαρισματική προσωπικότητα που γοητεύει μέρος της κοινωνίας

«Δυστυχώς στην Ελλάδα, βαφτίζουμε ακροδεξιό κάθε έναν ο οποίος αγαπά την Πατρίδα του, κάθε έναν ο οποίος υψώνει την ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή στην Αμερική που σχεδόν σε όλα τα σπίτια είναι υψωμένη η σημαία στα μπαλκόνια τους, τι είναι; Ακροδεξιοί; Για όνομα του Θεού!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.