ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για «νέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» επειδή επέστρεψαν οι αιχμάλωτοι μιλάνε Π.Καμμένος & Γ.Κατρούγκαλος!

Για «νέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» επειδή επέστρεψαν οι αιχμάλωτοι μιλάνε Π.Καμμένος & Γ.Κατρούγκαλος!

Σε δηλώσεις προχώρησαν αμέσως μετά την… παράσταση που έδωσαν στην υποδοχή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών του ανθυπολοχαγού Α.Μητρετώδη και τ λοουχία ΕΠΟΠ Δ.Κούκλατζη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γ.Κατρούγκαλος

«Μία πολύ μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας η μέρα της Παναγίας, η μέρα της Τήνου του 1940, ο ελληνικός λαός ενωμένος υποδέχεται τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρέθηκαν κρατούμενοι στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας. Θέλω να στείλουμε μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού ο οποίος όλο αυτό το διάστημα της κράτησης τους επέδειξε πατριωτισμό.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού τους υποδεχόμαστε στην πατρίδα και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μία νέα ημέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μπορούμε να ζήσουμε μαζί ειρηνικά, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο (σ.σ.: θέλει να πει ότι εξέλειπαν οι τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις, επειδή απελευθερώθηκαν οι δύο στρατιωτικοί; Ο ίδιος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τους έστησαν ενέδρα και τους αιχμαλώτισαν οι Τούρκοι. Τώρα το ξεχνάμε και αυτό;).

Δημόσια τους συγχαίρω διότι κράτησαν τον όρκο τους ως καλοί και φιλότιμοι στρατιώτες, δεν παρέδωσαν τη σημαία και την υπηρέτησαν σε αυτές τις συνθήκες αιχμαλωσίας και επέστρεψαν στην Ελλάδα για να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν» είπε ο Π.Καμμένος και θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί με το «δεν παρέδωσαν τη σημαία». Είχαν και σημαία μαζί τους όταν τους συνέλαβαν;

Ο κ.Κατρούγκαλος σημείωσε ότι μετέφερε εκ μέρους του πρωθυπουργού τα συγχαρητήρια για τη στάση τους και τη χαρά που όπως είπε νιώθουμε όλοι, ενώ υπενθύμισε πως «όταν είχε ο πρωθυπουργός μας την πολύ δύσκολη συνάντηση με τον Ερντογάν στη Συνόδο Κορυφής ενώ όλοι έλεγαν ότι δεν βγήκε τίποτε από αυτή, ο ίδιος είχε δηλώσει πολύ αισιόδοξος»!

Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Α.Τσίπρας τους απελευθέρωσε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκανε λόγο για μία προσπάθεια για την επιστροφή των δύο ενωτική, σημειώνοντας ότι και άλλες πολιτικές δυνάμεις προσπάθησαν να συμβάλλουν με τις δικές τους επαφές, καταλήγοντας: «Είναι μία μέρα χαράς που ανοίγει νέες προοπτικές για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»! Αρα το πρόβλημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν οι δύο αιχμάλωτοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.