ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συρία: Κούρδοι αιχμαλώτισαν βομβιστή αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους και… παίζουν μαζί του (φωτό)

Συρία: Κούρδοι αιχμαλώτισαν βομβιστή αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους και… παίζουν μαζί του (φωτό)

Κούρδοι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) επέτυχαν να συλλάβουν ζωντανό ένα βομβιστή αυτοκτονίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), μαζί με τον οποίο έβγαλαν… και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο ισλαμιστής οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ένα φορτηγάκι γεμάτο εκρηκτικά (VBIED – αυτοκίνητο βόμβα), σκοπεύοντας να ανατιναχθεί στις θέσεις των μαχητών των SDF στην ύπαιθρο δυτικά της πολιορκημένης πόλης Ράκα.

Οι Κούρδοι άνοιξαν πυρ στοχεύοντας το όχημα για να το καταστρέψουν πριν τους πλησιάσει.

Οι σφαίρες τους πέτυχαν τον οδηγό-βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος τραυματισμένος στο στήθος δεν μπόρεσε να συνεχίσει να οδηγεί.

Όταν οι ισλαμιστές οδηγοί χτυπηθούν, ακόμα κι εάν δεν φτάσουν στον στόχο τους, ανατινάζονται πριν ξεψυχήσουν.

Προφανώς όμως από κάποια βλάβη, ο πυροκροτητής του τραυματισμένου οδηγού δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα οι Κούρδοι να τον αιχμαλωτίσουν και να πάρουν λάφυρο το όχημα του με όλα τα εκρηκτικά που ήταν φορτωμένο.

Επειδή η σύλληψη ενός βομβιστή αυτοκτονίας δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, πρόκειται περί σπάνιου γεγονότος, οι Κούρδοι μαχητές φρόντισαν να απαθανατίσουν φωτογραφικά το περιστατικό και να το μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βομβιστής αυτοκτονίας στα χέρια των Κούρδων. Πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει την… ατυχία του. Ξεκίνησε με ένα αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά να ανατιναχτεί και εκείνος βγήκε μέσα από αυτό ζωντανός. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Από ελάχιστες έως καμία.

Το αγροτικό φορτηγάκι που είχαν οι μετατρέψει οι τρομοκράτες σε όχημα βόμβα, που περιήλθε ολόκληρο ως λάφυρο στα χέρια των Κούρδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.