ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Υεμένη: Σε καταστροφή οδηγήθηκε επίθεση του σαουδαραβικού Στρατού (βίντεο)

Υεμένη: Σε καταστροφή οδηγήθηκε επίθεση του σαουδαραβικού Στρατού (βίντεο)

Καταστροφική έμελλε να είναι για τις σαουδαραβικές δυνάμεις η επίθεση που πραγματοποίησαν για την ανακατάληψη πόλης η οποία βρίσκεται στην περιοχή Najran κοντά στα σύνορα με την Σ. Αραβία, ύστερα από την απώλειά της από τους αντάρτες Χούθι πριν από μερικούς μήνες.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά και βάσει πληροφοριών και αναγνώρισης του εδάφους από αεροσκάφη της σαουδαραβικής Αεροπορίας γρήγορα οι δυναμεις του σαουδαραβικού Στρατού αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν κάτω από το βάρος της αντεπίθεσης που εξαπέλυσαν οι αντάρτες Χουθι.

Οι αντάρτες που υποστηρίζονται από το Ιράν έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνονται οι δυνάμεις του Στρατού της Σ. Αραβίας να υποχωρούν προς την πλευρά των υψωμάτων Al-Sharfah που περιστοιχίζουν την πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.