ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν Παλαιστίνιο βομβιστή αυτοκτονίας!

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν Παλαιστίνιο βομβιστή αυτοκτονίας!

Πραγματικά σοκάρει το ερασιτεχνικό βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του κάτοικος στη Ραμάλα και στο οποίο φαίνεται η στιγμή που που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά!

Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι έναν Ισραηλινό αστυνομικό, ενώ στόχος του ήταν να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά και να σκοτώσει ακόμη περισσότερους Ισραηλινούς.

Η εικόνα είναι σοκαριστική. Ο Παλαιστίνιος πλησιάζει προς το σημείο ελέγχου. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες τον στοχεύουν με τα αυτόματα. Όταν εκείνος δεν υπακούει στις εντολές τους, τον πυροβολούν δύο ή τρεις φορές στα πόδια. Εκείνος πέφτει στην άσφαλτο και σφαδάζει. Τότε δέχεται μία ακόμη σφαίρα στο σώμα. Διπλώνεται και μένει ακίνητος.

Στη συνέχεια καταφθάνει ασθενοφόρο και μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.