ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Προφυλακίστηκε 76χρονος ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη

Κύπρος: Προφυλακίστηκε 76χρονος ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη

Το δικαστήριο της Λευκωσίας διέταξε τη προφυλάκιση ενός 76χρονου ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικη.

Η διαδικασία στο δικαστήριο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος φέρεται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις να άρπαξε κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών ενώ αυτό έπαιζε στον δρόμο και αφού το έσυρε στο σπίτι του, του αυνανίστηκε μπροστά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στις δύο περιπτώσεις το κοριτσάκι είχε βάλει τα χέρια μπροστά στα μάτια του ώστε να μην βλέπει, όμως ο 76χρονος του τα τραβούσε, εξαναγκάζοντάς το να παρακολουθεί.

Ο ύποπτος διαμένει στην ίδια γειτονιά με το παιδί, το οποίο κάποιες φορές έπαιζε στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι του ή ακόμα και στην αυλή του σπιτιού του, καθώς οι γονείς ήταν προφανώς ανυποψίαστοι ότι ενδεχομένως ο 76χρονος γείτονας να ήταν ένα τέρας. Μάλιστα στην ίδια γειτονιά, ο ύποπτος και οι γονείς του παιδιού διαμένουν εδώ και μερικά χρόνια, γεγονός που δημιουργεί φόβους μήπως προηγήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλική κακοποίηση του εν λόγω παιδιού ή ενδεχομένως και άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο 76χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και της άσεμνης επίθεσης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.