ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο οπτικό υλικό στη δημοσιότητα από την επιχείρηση εξάρθρωσης της σπείρας που διακινούσε όπλα (φωτό)

Νέο οπτικό υλικό στη δημοσιότητα από την επιχείρηση εξάρθρωσης της σπείρας που διακινούσε όπλα (φωτό)

Νέο οπτικό υλικό έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, μετά την εξάρθρωση της συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση και εμπορία οπλισμού, έπειτα από τη συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθνσης Ασφάλειας Πατρών, στην Αττική.

Στην ευρεία αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αχαΐας.

Το μηχανουργείο ιδιοκτησίας 65χρονου είχε μετατραπεί σε χώρο τροποποίησης, μετασκευής και επισκευής όπλων.

Χαρακτηριστικό της εξειδικευμένης δουλειάς που γινόνταν στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και τον γνώσεων του ηλικιωμένου, είναι το γκλοπ – όπλο που βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Οι τέσσερις συλληφθέντες της οργάνωσης που προμήθευαν με οπλισμό μπράβους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, θα οδηγηθούν την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.