ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλώρινα: Συνελήφθη Αλβανός κακοποιός που ήταν παράνομα στη χώρα

Φλώρινα: Συνελήφθη Αλβανός κακοποιός που ήταν παράνομα στη χώρα

Ένας Αλβανός κακοποιός, για τον οποίο υπήρχε ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, λόγω καταδικών που δεν είχε εκτίσει, συνελήφθη τελικά σε περιοχή της Φλώρινας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών. Ο αλλοδαπός μάλιστα βρισκόταν στη χώρα παράνομα.

Όταν διαπιστώθηκε ότι, ο 54χρονος Αλβανός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο, δεν είχε άδεια παραμονής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υπηρεσία των συνοριοφυλάκων. Εκεί, όμως, προέκυψε, πως, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση που είχε εκδοθεί από τον 12ο ανακριτή Αθηνών και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις αποφάσεις αυτές του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών κι έτσι με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να την εκτίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.