ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θήβα: Τσιγγάνοι τραυμάτισαν με πέτρες έναν αστυνομικό στο κεφάλι μέσα στον καταυλισμό τους!

Θήβα: Τσιγγάνοι τραυμάτισαν με πέτρες έναν αστυνομικό στο κεφάλι μέσα στον καταυλισμό τους!

Για ακόμη μία φορά, η περιοχή γύρω από τον καταυλισμό τσιγγάνων στο Πυρί της Θήβας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς οι τσιγγάνοι άρχισαν να πυροβολούν με καραμπίνες στον αέρα και να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός στο κεφάλι!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στην περιβόητη «γέφυρα του τρόμου», έξω από τον καταυλισμό, όπου έχουν γίνει εκατοντάδες ληστείες και κλοπές! Οι τσιγγάνοι διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων και κατέλαβαν το οδόστρωμα , σε ένδειξη διαμαρτυρία για τις συλλήψεις φυγόποινων ενοίκων του καταυλισμού και άλλων που εμπλέκονται σε κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συγκεντρωμένοι άναψαν φωτιές στο οδόστρωμα και «βομβάρδισαν» με πέτρες τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και στα οχήματα μιας παρακείμενης επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης που κατάφερε να τους απομακρύνει από τη γέφυρα, τα επεισόδια πήραν τέλος, χωρίς όμως να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.