ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πάτρα: Ενώπιον του ανακριτή 7 από τους 19 κατηγορουμένους για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μαθητές και επτά γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Πάτρα: Ενώπιον του ανακριτή 7 από τους 19 κατηγορουμένους για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Επτά κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο για να σταθούν ενώπιον του ανακριτή.

Στον ανακριτή επίσης οδηγήθηκε και η 25χρονη αδερφή ενός εκ των συλληφθέντων η οποία μετέφερε ναρκωτικά μέσα σε κρουασάν με σκοπό να το δώσει στον κρατούμενο αδερφό της.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, η απολογία τους αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες ενώ αύριο Μεγάλη Τρίτη θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια και οι 4 ανήλικοι συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Μεγάλη Δευτέρα την πόρτα των Δικαστηρίων πέρασε ο 8ος από τους κατηγορούμενους που βρισκόταν εκτός Πατρών.

Πρόκειται για έναν 19χρονο από νησί του Αιγαίου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Μάλιστα, ο νεαρός υποστήριξε ότι ήταν θύμα της εγκληματικής οργάνωσης και όχι θύτης.

Για την υπόθεση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μαθητές και επτά γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η διαδικασία των απολογιών για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν – κατά περίπτωση και σε βαθμό κακουργήματος – θα γίνει τμηματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.