ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Έκανε μπάνιο αμέριμνη στη θάλασσα ενώ δράστες έκλεβαν τη μπαγκαζιέρα του Ι.Χ. της!

Ηλεία: Έκανε μπάνιο αμέριμνη στη θάλασσα ενώ δράστες έκλεβαν τη μπαγκαζιέρα του Ι.Χ. της!

Τα μάτια τους δεκατέσσερα πρέπει να έχουν οι λουόμενοι στην περιοχή της Γλύφας του δήμου Πηνειού στην Ηλεία, καθώς οι επιτήδειοι καραδοκούν για να αρπάξουν ό,τι αξίας αφήνουν στα οχήματά τους. Το τελευταίο τους θύμα, έχασε την… μπαγκαζιέρα με όλα της τα πράγματα!

Η άτυχη γυναίκα που κάνει τις θερινές διακοπές της στην περιοχή, απολάμβανε το απογευματινό της μπάνιο στην θάλασσα χωρίς να φαντάζεται τι γινόταν λίγο πιο πέρα, όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της. Χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, άγνωστοι ξεβίδωσαν την μπαγκαζιέρα από την οροφή του αυτοκινήτου και έγιναν άφαντοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, η μπαγκαζιέρα ήταν αξίας περίπου 600 ευρώ, αλλά μέσα υπήρχαν ρούχα, παπούτσια και άλλα αντικείμενα την αξία των οποίων δεν μπορεί να υπολογίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.