ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανές: O Μ. Nίμιτς χαλάει τις διακοπές του για να μας πείσει να ονομαστούν «Μακεδονία» τα Σκόπια (φωτό, βίντεο)

Πρωτοφανές: O Μ. Nίμιτς χαλάει τις διακοπές του για να μας πείσει να ονομαστούν «Μακεδονία» τα Σκόπια (φωτό, βίντεο)

Mια δακρύβρεχτη ιστροία είχε να μας πει ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα αφού είπε ότι λόγω του ονόματος στο Σκοπιανό δεν μπορεί να πάει διακοπές…

Αφού ρώτησε τον κ. Κουμουτσάκο αν πηγαίνει συχνά διακοπές, ο Αμερικανός διπλωμάτης του αποκάλυψε ότι λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να πηγαίνει ο ίδιος διακοπές!

«Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί θα κάνει κακή εντύπωση» είπε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ ξεπερνώντας όλα όσα είπε π.χ. πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων για προτάσεις που διασφαλίζουν και ενισχύουν την «ταυτότητα και το έθνος» της ΠΓΔΜ!

Στη συνέχεια, βέβαια, φρόντισε να βάλει στο κάδρο και τη σύζυγό του μιλώντας για τα παράπονα που του κάνει. «Η γυναίκα μου με ρωτάει συνέχεια “γιατί δεν μπορούμε να πάμε διακοπές;”» είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του λέει ότι «έχετε άλλον έναν λόγο για να επιδιώκετε την λύση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.