ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιθετικά τουρκικά δημοσιεύματα για την τρίτη απόρριψη έκδοσης των 8 Τούρκων: «Σκανδαλώδης απόφαση»

Επιθετικά τουρκικά δημοσιεύματα  για την τρίτη απόρριψη έκδοσης των 8 Τούρκων: «Σκανδαλώδης απόφαση»

Επιθετικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας από τον τουρκικό Τύπο μετά την απόρριψη και της τρίτης αίτησης των τουρκικών αρχών για έκδοση των οκτώ Τούρκων φυγάδων.

Οι εφημερίδες Hurriyet και Milliyet κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό το σκεπτικό του Συμβουλίου το νέο τουρκικό αίτημα ήταν αστήρικτο, χωρίς νέα στοιχεία ενώ όπως τόνισε η πρόεδρος του Συμβουλίου Ιωάννα Κλάπα: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι θα τύχουν δίκαιης δίκης, αντιθέτως θα υποστούν βασανιστήρια και εξευτελιστική και ταπεινωτική συμπεριφορά».

Η Πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι νεότερα στοιχεία για θεμελίωση των νέων αδικημάτων που τους αποδόθηκαν δεν υπήρξαν, καθώς οι κατηγορίες ήταν αόριστες κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης και της ελληνικής νομοθεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.