ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι τιμωρίες έπεφταν… βροχή στην μπασκετική ΚΕΔ

Οι τιμωρίες έπεφταν… βροχή στην μπασκετική ΚΕΔ

Όρεξη… για βαριές τιμωρίες είχαν τα μέλη της ΚΕΔ εξαιτίας των όσων συνέβησαν το περασμένο σαββατοκύριακο. Η επιτροπή προχώρησε σε ποινές, προκειμένου να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και μάλιστα τις δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. 

Ο Σκαλτσής τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, επειδή αν και υβρίστηκε κριτής από προπονήτρια, ο ίδιος δεν την απόβαλε με την κατάλληλη διαδικασία αλλά την έστειλε να καθίσει απλά στον πάγκο.. 

Στους Κανελλόπουλο και Μαγκαφά επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών, διότι δεν αντιλήφθηκαν τα επεισόδια που συνέβησαν στο ματς Χαρίλαος Τρικούπης – Πεντέλη, με συνέπεια να τιμωρήσουν προς τη μια κατεύθυνση και συγκεκριμένα, καλαθοσφαιριστές της Πεντέλης…

Οι Πόντας και Μπούκας  τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για ελλιπή άσκηση καθηκόντων…

Ο Μαυρέλης δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του έτους 2015, διότι έκανε άσεμνη χειρονομία σε οπαδό…

Ο κριτής, επίσης, Κλάδης τιμωρήθηκε επ’ αόριστον, καθώς συμμετείχε σε επεισόδια εις βάρος των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι Χαρίλαος Τρικούπης – Πεντέλη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύνδεσμος κριτών Αττικής, τέλος, τιμώρησε το μέλος του Σαμαρτζή για το λάθος στο οποίο υπέπεσε στο ματς Κηφισιά – Κόροιβος. Βγήκε εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών εθνικών κατηγοριών μέχρι τις 31-1-2016 και εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών Α1(ΕΣΑΚΕ) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.