ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η άσεμνη χειρονομία του Α. Μοράτα στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Η άσεμνη χειρονομία του Α. Μοράτα στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (βίντεο)

Ο Αλβάρο Μοράτα της Τσέλσι αποτελεί γέννημα θρέμμα της Μαδρίτης και πιο συγκεκριμένα της Ρεάλ. Με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έχει αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αυτό αρκεί για ν’ αποτελεί διαχρονικά «κόκκινο» πανί για τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα».

Ο Άλβαρο Μοράτα, βρέθηκε και πάλι στο «Καμπ Νόου», καθώς μπήκε χθες σαν αλλαγή στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από τους «μπλαουγκράνα». Στο χρονικό σημείο που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά, όμως πρόλαβε και έγινε αντικείμενο ενασχόλησης για το κοινό, που φρόντισε να… τον στολίσει αναλόγως.

Ο 25χρονος επιθετικός φάνηκε ότι εκνευρίστηκε και χωρίς να το καταλάβει ο διαιτητής, απάντησε στις βρισιές πιάνοντας και δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=Sovbz8mZpEM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.