ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Super League: Ο Μάνταλος «ανέστησε» την ΑΕΚ- Νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό για την Ένωση

Super League: Ο Μάνταλος «ανέστησε» την ΑΕΚ- Νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό για την Ένωση

Με μια μεγάλη νίκη -έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- ξεκίνησε τη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ!

Αν και στριμώχτηκε άσχημα από τη γρήγορη αποβολή του Αλμέιδα και τον εξαιρετικό Παναιτωλικό, η «Ένωση» κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 2-0.

Με καθοριστικό τον Ανέστη και τον Μάνταλο να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, οι «κιτρινόμαυροι» απέφυγαν ένα κάζο που μόνο απίθανο δεν έμοιαζε στη διάρκεια του ματς.

Οι επεμβάσεις του Έλληνα γκολκίπερ κράτησαν το προβάδισμα της ομάδας του Χιμένεθ έπειτα από την κόκκινη του Πορτογάλου (για χτύπημα στον Χαντάκια) και ο αρχηγός έκανε τα πάντα πριν μοιράσει το γκολ του Γιόχανσον που κλείδωσε το τρίποντο.

Κομβική για τη νίκη της ΑΕΚ η αποβολή (και) του Κόστα στο 48’, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Λιβάγια θα μπορούσε να δει κι εκείνος την κόκκινη κάρτα για… ξώφαλτσο χαστούκι στον Χαντάκια.

Πώς έπαιξε

Με πολλές αλλαγές (θέλοντας και μη) ήταν η ενδεκάδα της ΑΕΚ. Με τους τιμωρημένους Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Χριστοδουλόπουλο να προστίθενται στους απόντες εξαιτίας τραυματισμών, ο Μανόλο Χιμένεθ προσάρμοσε αναγκαστικά τις επιλογές διάταξης και προσώπων. Αφήνοντας έξω λοιπόν τον Μπακάκη και δίνοντας θέση βασικού στον Αλμέιδα, το 4-3-3 που αποφάσισε ο Ανδαλουσιανός διαμορφώθηκε ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.