ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Αυτοί είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών σε ανηλίκους

Έχουν συλληφθεί και τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14, 15, 17 και 17 χρόνων

Πάτρα: Αυτοί είναι οι τέσσερις συλληφθέντες για διακίνηση ναρκωτικών σε ανηλίκους

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους στην Πάτρα και εξαρθρώθηκε στις 26 Απριλίου από την Δίωξη Ναρκωτικών δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Πρόκειται για τον 21χρονο Άγγελο Γκοτσούλια του Αναστασίου και της Κωνσταντίνας, τον 23χρονο Αλβανό Arber Rexha του Ajet και της Roza, τον 20χρονο Δημήτριο Λάζαρη του Βασιλείου και της Ιωάννας και τον 20χρονο Ιωάννη- Παναγιώτη Μπουζινέκη του Αθανασίου και της Άννας. Επιπλέον, έχουν συλληφθεί και τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14, 15, 17 και 17 χρόνων.

Ιωάννης- Παναγιώτης Μπουζινέκης του Αθανασίου και της Άννας

Άγγελος Γκοτσούλιας του Αναστασίου και της Κωνσταντίνας

Δημήτριο Λάζαρη του Βασιλείου και της Ιωάννας

Arber Rexha του Ajet και της Roza

Η εγκληματική οργάνωση φέρεται ότι έκανε τουλάχιστον 65 αγοραπωλησίες κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA τους τελευταίους δύο μήνες στην Πάτρα. Σε βάρος των δώδεκα μελών της έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από ενήλικο σε ανήλικα πρόσωπα, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση τα νόμου για τα όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος έχουν παραπεμφθεί έξι γονείς των ανηλίκων, ενώ κατηγορείται και μια μαθήτρια Λυκείου που παρέλαβε ναρκωτικά από την εγκληματική οργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.