ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την ελευθέρας του για το καλοκαίρι ζητά ο Ε.Εμενίκε από τον Ολυμπιακό

Την ελευθέρας του για το καλοκαίρι ζητά ο Ε.Εμενίκε από τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νιγηρία ο Εμάνουελ Εμενίκε ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Πηγές από το SCORENigeria ο Εμενίκε δεν προτίθεται να γυρίσει στον Ολυμπιακό και έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, σπάζοντας το συμβόλαιο 2 ετών που απομένει. Άνθρωπος που εμφανίζεται να είναι από το περιβάλλον του Νιγηριανού είπε πως εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν η λάθος ομάδα για τον διεθνή φορ και ότι δεν είχαν υπομονή να τον περιμένουν να πιάσει το τοπ της απόδοσής του, ζητώντας πολλά και γρήγορα.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει πως ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν αντιμετωπίστηκε σωστά στην Ελλάδα από πλευράς των τραυματισμών του και ότι ο σύλλογος δεν έλεγε αλήθεια όταν ανέφερε πως δεν είναι αφοσιωμένος εκεί ενώ ο ίδιος ήταν. Η πηγή μιλάει και για τους οπαδούς των Πειραιωτών και ότι δεν είχαν τόσο καλή συμπεριφορά απέναντι στον Εμενίκε και ότι του προκάλεσαν προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γίνεται λόγος και για την ληστεία στο σπίτι του και ότι δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή. Με αυτά και με αυτά ο Εμενίκε δεν θέλει να γυρίσει στο Λιμάνι και επιζητά να μείνει ελεύθερος. Πάντως ούτε και ο Ολυμπιακός τον θέλει για μετά το καλοκαίρι, κάτι που φάνηκε και από την άρνησή του να πάρει πίσω τον παίκτη μετά από… αίτημα της Λας Πάλμας για διακοπή του δανεισμού του επειδή ήταν τραυματίας. «Ο Εμενίκε εγκαταλείπει την ελληνική ‘κόλαση’», είναι ο τίτλος του άρθρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.