ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Marquez παραμένει αήττητος στο Austin, εντυπωσιακός ο Pedrosa, τερμάτισε στην 7η θέση

Ο Marquez παραμένει αήττητος στο Austin, εντυπωσιακός ο Pedrosa, τερμάτισε στην 7η θέση

Μεγάλος ήταν ο συναγωνσιμός στον 3ο γύρο του MotoGP 2018, στο Red Bull Grand Prix οf The Americas.

Στον 93ο αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία ο Marc Marquez οδήγησε την RC213V στην έκτη συνεχόμενη νίκη του στο Red Bull Grand Prix of the Americas. Ο Ισπανός είναι αήττητος στο Austin από το 2013 που η αμερικανική πίστα μπήκε στο ημερολόγιο του MotoGP. Αυτή ήταν μάλιστα η 12η συνεχόμενη νίκη του Marc στις ΗΠΑ, ένα πραγματικά εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Dani Pedrosa, ο οποίος επανήλθε μετά από την εγχείρηση που υποβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου και κατέβαλε απίστευτη προσπάθεια που του χάρισε την έβδομη θέση.

Μετά την πρώτη του νίκη μέσα στο 2018, ο Marc βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με 45 βαθμούς, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Andrea Dovizioso. Ο Dani βρίσκεται στην 11η θέση με 18 βαθμούς.

Τώρα τα MotoGP επιστρέψουν στην Γηραιά Ήπειρο για την ευρωπαϊκή φάση των αγώνων, με πρώτο στη Jerez της Ισπανίας, στις 6 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.