ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Π. Τατσόπουλος απάντησε με καυστικό τρόπο στην δικηγόρο που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Ο Π. Τατσόπουλος απάντησε με καυστικό τρόπο στην δικηγόρο που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ανάρτησε μια δημοσίευση στο προφίλ του σε κοινωνικό μέσο, στην οποία σχολιάζει την δικηγόρο Αναστασία Τσουκαλά που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσαν εναντίον της αναρχικοί.

Την Κυριακή, περίπου ένα μήνα από τον τραυματισμό της, η κ. Τσουκαλά, ευχαρίστησε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, όσους την βοήθησαν και την στήριξαν. Μεταξύ άλλων έγραψε «ό, τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή» και «θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο».

Σχολιάζοντας την ανάρτησή της ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταξύ άλλων γράφει: «H πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της…».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το Πολυτεχνείο, παρέμεινε επί ημέρες στην Εντατική και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της δηλώνει πως “ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς” και δίνει την υπόσχεση στους ομοϊδεάτες της πως “θα βρεθούμε πάλι στο δρόμο”. Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση κάποιος που θα ερχόταν από τον πλανήτη Άρη ή και από πιο κοντά -από τη Ρώμη, ας πούμε- θα έμενε αναμφίβολα με την εντύπωση πως τη ναυτική φωτοβολίδα την έριξαν αστυνομικοί πάνω της, αλλά αφού δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν, δεν κατάφεραν και να κάμψουν το αγωνιστικό της φρόνημα. Παιδιά, θα το ξαναπώ. Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της. Καλό σας βράδυ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.