ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Γιακουμάτος: «Ένα «Grexit» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα καταστρέψει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Γ. Γιακουμάτος: «Ένα «Grexit» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα καταστρέψει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μίλησε για μια ενδεχόμενη αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη συνέπεια που θα έχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε αντίθετος με τη διακοπή του πρωταθλήματος. «Και άλλες φορές διεκόπη το πρωτάθλημα και δεν πετύχαμε τίποτα. Θα καταστρέψουμε οριστικά το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά η «αθλητική βιομηχανία» θα χρεοκοπήσει. Από την άλλη πρέπει να γίνει κάτι, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Προτείνω την συγκρότηση μιας διακομματικής επιτροπής, που μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο θα προτείνει λύσεις για το ζήτημα», συμπλήρωσε μιλώντας στο ΑΠΕ.

Αναφερόμενος στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, τόνισε ότι η φροντίδα της πολιτείας «είναι να τους φέρει γρήγορα πίσω και όχι να παρακολουθούμε δημόσια τις εσωτερικές διαφωνίες της κυβέρνησης».

Εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα ελληνοτουρκική φιλία. «Ποτέ όμως δεν είχε υπάρξει αυτή η ένταση, οι τόσο έντονες φραστικές προκλήσεις και οι τόσο άμεσες απειλές εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι προτίμησε την οδό των μυστικών διαπραγματεύσεων, των αιφνιδιαστικών λύσεων, της μονομερούς διαπραγμάτευσης. «Διέσπασε το εθνικό μέτωπο», τόνισε.

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομία, δήλωσε υπέρ της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης που θα βοηθήσει και στο επιτόκιο δανεισμού της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.