ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήμερα αποκαλύπτει ο Κ.Μητσοτάκης την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Σήμερα αποκαλύπτει ο Κ.Μητσοτάκης την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Στη μία το μεσημέρι θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πότε η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανα στους δημοσιογράφους υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή στη μία το μεσημέρι και θα ανακοινώσει εάν η πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας θα κατατεθεί αμέσως μετά την ψηφοφορία των προαπαιτούμενών σήμερα στις 3 ή αν θα κατατεθεί αύριο το πρωί με την έναρξη της συνεδρίασης στην οποία αναμένεται να ενημερώσει το κοινοβούλιο για τη συμφωνία Ελλάδας ΠΓΔΜ ο Αλέξης Τσίπρας.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι σε κάθε περίπτωση η συζήτηση της πρότασης μομφής να ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ προκειμένου την Κυριακή ο πρωθυπουργός να παραστεί στις Πρέσπες στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στους υπουργούς εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είπαν στους δημοσιογράφους ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η διάθεση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί η συζήτηση ακόμη και το Σάββατο το μεσημέρι. Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει η συζήτηση να διαρκέσει μέχρι το Σάββατο το βράδυ προκειμένου τότε να γίνει και η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ή όχι ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.