ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Καμμένος: «Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα – Υπήρχαν ήδη 40 σοροί στην Ραφήνα πριν την σύσκεψη ενημέρωσης»

Δ.Καμμένος: «Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα – Υπήρχαν ήδη 40 σοροί στην Ραφήνα πριν την σύσκεψη ενημέρωσης»

Σε μια αποκάλυψη-σοκ προχώρησε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στην τραγωδία των πυρκαγιών της ανατολικής Αττικής ο οποίος κατήγγειλε ότι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι αρχές γνώριζαν για τους δεκάδες νεκρούς και τα μεσάνυχτα το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στείλει 40 σάκους για σορούς στον δήμο Ραφήνας.

Όμως την Δευτέρα τα μεσάνυχτα, μπροστά στις κάμερες, στην σύσκεψη ενημέρωσης του πρωθυπουργού, πουθενά δεν αναφέρθηκαν οι νεκροί και μάλιστα έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι «η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση»!

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» ο Δημήτρης Καμμένος κατήγγειλε ότι την ώρα της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπου δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, το ΚΕΕΛΠΝΟ συνοδεία αστυνομικών έστειλε στον δήμο Ραφήνας 40 σάκους για την περισυλλογή πτωμάτων.

Η καταγγελία Καμμένου επιβεβαιώνει πως οι αρχές είχαν ήδη εικόνα για δεκάδες νεκρούς. Μάλιστα, ο ιδιος λέει πως όταν στάλθηκαν οι 40 σάκοι η απάντηση από την Ραφήνα ήταν ακόμα πιο σοκαριστική: «Τόσους λίγους σάκους φέρατε;».

Μάλιστα αναφερόμενος ο Δ.Καμμένος στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου μία ημέρα μετά την τραγωδία, για ευθύνες των πολιτών στο Μάτι και τα αυθαίρετα σπίτια, δηλώσεις οι οποίες έπαιξαν ακόμη και σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, δήλωσε: «Θεωρώ πολιτική αλητεία αυτό που είπε ο Πάνος Καμμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=i1yT1u9dwLA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.