ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην αγορά του… κρυπτονομίσματος και η θρυλική Atari

Στην αγορά του… κρυπτονομίσματος και η θρυλική Atari

Η θρυλική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Atari είναι έτοιμη να κάνει δυναμικό… μπάσιμο στην ανερχόμενη αγορά των κρυπτονομισμάτων, με το λανσάρισμο του δικού της Atari Token!

Πρόσφατα λοιπόν, ο διευθύνων σύμβουλος της Atari Game Partners, Fred Chesnais, αφού κοκορεύτηκε για το πώς κατάφερε η σημερινή της ηγεσία να τη σώσει από τη χρεοκοπία, δήλωσε στο Bloomberg πως ετοιμάζεται ολοταχώς το Atari Token, με το οποίο θα πληρώνεις τις υπηρεσίες της ψηφιακής gaming πλατφόρμας της. Αλλά και το online καζίνο που έχει στήσει με την Pariplay Ltd, μπορώντας να πληρώνεις τον ιντερνετικό τζόγο με το νόμισμα της Atari.

Αυτά είπε και η μητρική Atari SA στο δελτίο Τύπου της, κάνοντας όνειρα κι αυτή για το πώς θα φέρει την επανάσταση στο παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα η γενίκευση της χρήσης των κρυπτονομισμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και η Kodak με το KodakCoin της, καθώς αμφότερες προσπαθούν να σωθούν με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους εκτός από το να βγάλουν προϊόντα και υπηρεσίες. Ακόμα και το περιβόητο Ataribox που θα κυκλοφορούσε υποτίθεται εξαργυρώνοντας τη νοσταλγία των παλιών της παιχνιδιών, παραμένει όνειρο για την ώρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.