ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οκτώ καμένα κοντέινερ από φωτιά σε καταυλισμό σεισμοπλήκτων στο Αίγιο

Οκτώ καμένα κοντέινερ από φωτιά σε καταυλισμό σεισμοπλήκτων στο Αίγιο

Οκτώ κοντέινερ καταστράφηκαν από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων στο Αίγιο, ενώ τέσσερις άνδρες της πυροσβεστικής αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα κατά την διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, «τα περισσότερα από τα κοντέινερ που καταστράφηκαν ήταν άδεια, ή χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικοί χώροι».

Όσον αφορά τις δύο οικογένειες που έμειναν χωρίς στέγη λόγω της φωτιάς, ο δήμος «θα αναλάβει εκείνα που πρέπει».

Σχετικά με τον καταυλισμό, ο δήμαρχος είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «λειτούργησε μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε το Αίγιο τον Ιούνιο του 1995 σε ακίνητο που ανήκει σε ίδρυμα και σήμερα εξακολουθούν να κατοικούν νόμιμα μέσα σε αυτόν, περίπου 25 οικογένειες».

Επίσης, ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι «ο δήμος έχει προσφερθεί να νοικιάσει σπίτια για να μείνουν αυτές οι οικογένειες και μάλιστα να πληρώνει το ενοίκιο για πέντε χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κοντέινερ που υπάρχουν μέσα στον καταυλισμό, σύμφωνα με τον δήμαρχο φθάνουν τα 40 και ανήκουν στην υπηρεσία αποκατάστασης σεισμοπλήκτων. Μάλιστα, «έχουμε ζητήσει με συνεχή έγγραφα να απομακρυνθεί ο καταυλισμός από το Αίγιο, διότι εκπλήρωσε τον σκοπό για τον οποίο είχε δημιουργηθεί» σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.