ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέος τραυματισμός από αδέσποτη σφαίρα χθες βράδυ: Mοτοσικλετιστής νοσηλεύεται από βολή στο κεφάλι

Νέος τραυματισμός από αδέσποτη σφαίρα χθες βράδυ: Mοτοσικλετιστής νοσηλεύεται από βολή στο κεφάλι

Αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε μοτοσικλετιστής που κινούνταν στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ο 46χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και σύρθηκε στο οδόστρωμα πριν γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πέρα από τα κατάγματα έφερε και τραύμα από σφαίρα σε σημείο πίσω από το αυτί του.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία των συγγενών του σε ιδιωτική κλινική, όπου και επεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό φέρνει στις μνήμες τα πρόσφατα γεγονότα στο Μενίδι όπου ένας μαθητής έχασε τη ζωή του στο προαύλιο του σχολείου του, επίσης από αδέσποτη σφαίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η ασφάλεια Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.