ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχονται και οι Χιώτες να διαδηλώσουν έξω από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής για το μεταναστευτικό.

Έρχονται και οι Χιώτες να διαδηλώσουν  έξω από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής για το μεταναστευτικό.

Την επόμενη εβδομάδα, 5 Δεκεμβρίου έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής – Συστρατεύονται στο πλευρό των κατοίκων της Λέσβου – Την ίδια οδό θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νησιά αναφέρει ο δήμαρχος Χίου

Την απόφαση να συστρατευθεί με τη γειτονική Λέσβο, συμμετέχοντας μαζικά στην κινητοποίηση της Τρίτης 5ης Δεκεμβρίου έξω από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έλαβε ο Δήμος Χίου, στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων για το μεταναστευτικό.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς την ίδια οδό θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νησιά, που θα δώσουν ραντεβού έξω από το γραφείο του Γιάννη Μουζάλα στις 13:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το βήμα της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμαρχος κάλεσε τους Χιώτες της Αττικής σε μαζική συμμετοχή ώστε να ασκηθεί πίεση για την αποσυμφόρηση του νησιού.
«Έχω έρθει σε επαφή με την Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων της Αττικής. Όσοι περισσότεροι Χιώτες συμμετέχουν, τόσο μεγαλύτερο είναι το μήνυμα που θα δοθεί. Και το μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους μόνιμους κατοίκους του νησιού αλλά και όσους το έχουν μέσα στην καρδιά τους», ανέφερε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.