ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρίνιο: Τραυμάτισε 21χρονο με κυνηγετικό όπλο και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Αγρίνιο: Τραυμάτισε 21χρονο με κυνηγετικό όπλο και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ξηρομέρου, συνέλαβαν έναν άνδρα, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος σήμερα τα ξημερώματα, πήγε σε ποιμνιοστάσιο στο Βασιλόπουλο, όπου με κυνηγετικό όπλο απείλησε τον 54χρονο ιδιοκτήτη και τον 21χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά.

Το θύμα διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Αυτοπυρπολήθηκε ο δράστης

Για την διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαναναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη σήμερα το πρωί, στο Κέντρο Υγείας Αστακού, όπου είχε μεταβεί για τη λήψη πρώτων βοηθειών, μετά από αυτοπυρπολισμό του, φέροντας εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση και οι έρευνες ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.