Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε τα συντρίμμια του αεροπλάνου της Malaysia Airlines

Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι βρήκε τα συντρίμμια του αεροπλάνου της Malaysia Airlines

Ένας Αυστραλός μηχανικός, ο Peter McMahon υποστηρίζει ότι εντόπισε τη μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε το 2014, με τη βοήθεια του Google Earth.

Τα συντρίμμια της πτήσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου. Σε μια περιοχή του ωκεανού που δεν έχει γίνει έρευνα.

Υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή. Οι ερευνητές που είχαν σταλεί στην Αυστραλία για την υπόθεση MH370 εκτιμά ότι κρατούν κρυφές κρίσιμες πληροφορίες.

«Έχουν εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν έχουν κρατηθεί κρυφές από το κοινό. Ακόμα και από την κυβέρνηση, αλλά γιατί. Δεν θέλουν να βρεθεί επειδή είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Με την ανεύρεση της πτήσης θα άνοιγε νέα έρευνα».

Έκανε επίσης τον εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι τα συντρίμμια του αεροπλάνου της μοιραίας πτήσης MH370 είναι γεμάτα τρύπες από σφαίρες.

Έστειλε τις πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau (ATSB) όπου δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι δεν πρόκειται για το μοιραίο αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 θέλει το αεροπλάνο να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του. Οι εικόνες από τα ραντάρ έδειξαν ότι η πτήση άλλαξε ξαφνικά πορεία μέσα σε λιγότερα από 60 λεπτά μετά την απογείωσή της και την εξαφάνισή της από τα ραντάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.