ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαρθρώθηκε σπέιρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική

Εξαρθρώθηκε σπέιρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική

Συνελήφθησαν, στο Λαύριο, μία 24χρονη και ένας 25χρονος, επ’αυτοφώρω, τη στιγμή που επιχειρούσαν να εξαπατήσουν μία ηλικιωμένη γυναίκα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας, που συστήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο με σκοπό την εξαπάτηση ηλικιωμένων. Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας πλησίαζαν τα θύματά τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής και τα έπειθαν ότι είναι γνωστοί συγγενικών τους προσώπων, τα οποία είτε είχαν οικονομικές οφειλές, είτε δικαιούνταν επιστροφή χρημάτων από την Εφορία ή την Τράπεζα, με την προϋπόθεση καταβολής χρηματικού ποσού ως εγγύηση.

Στη συνέχεια, επιβίβαζαν τα θύματά τους στο αυτοκίνητό τους και τα οδηγούσαν στην οικία τους, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή. Εως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις απάτης στο Λαύριο, την Κερατέα, το Μαρκόπουλο, τη Γλυφάδα, το Λαγονήσι και την Αργυρούπολη, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Σημειώνεται, ότι ο 25χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.