ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 18χρονος αποπειράθηκε να πέσει από τα τείχη λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Κρήτη: 18χρονος αποπειράθηκε να πέσει από τα τείχη λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Η ερωτική απογοήτευση φαίνεται πως οδήγησε 18χρονο στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Αναστάτωση επικράτησε χτες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένας νεαρός σκαρφάλωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να πέσει από τα τείχη στην οδό Δουκός Μποφόρ!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.00 χτες το βράδυ ενώ ο λόγος που οδήγησε τον 18χρονο σε αυτή την πράξη ήταν ερωτική απογοήτευση.

Οι φίλοι του που είδαν τι πάει να κάνει ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και τον κατέβασαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας αλλά και η οικογένεια του 18χρονου ενώ μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.