ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η περίεργη χειρονομία του Πρίγκιπα Χάρι στην συνάντησή του με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Η περίεργη χειρονομία του Πρίγκιπα Χάρι στην συνάντησή του με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Την πρώτη της σόλο επίσκεψη στο εξωτερικό στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πραγματοποίησε η Μελάνια Τραμπ, η οποία συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι για τους διεθνείς αθλητικούς αγώνες Invictus Games στο Τορόντο του Καναδά.

Πρόκειται για αγώνες που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και στους οποίους συμμετέχουν πρώην στρατιωτικοί, άνδρες της ασφάλειας, βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί την ώρα του καθήκοντος ή έχουν μείνει ανάπηροι.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μελάνια πόζαρε για μία φωτογραφία την ώρα που συνομιλούσε μπροστά στις κάμερες με τον Βρετανό γαλαζοαίματο. Η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο κοστούμι του οίκου Dior, είχε μία θερμή χειραψία με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις του στο Τορόντο.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε», δήλωσε απευθυνόμενος στην Μελάνια Τραμπ ο πρίγκιπας Χάρι.

Βέβαια μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι με την Μελάνια έχει προκαλέσει συζητήσεις. Αυτό γιατί η χειρονομία του ενός χεριού του Βρετανού γαλαζοαίματου παραπέμπει σε σατανιστικού τύπου χαιρετισμό. Είναι άγνωστο εάν επρόκειτο για ηθελημένη ενέργεια ή απλά για μια στιγμή που Πρίγκιπας Χάρι τακτοποιούσε το σακάκι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.