ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Τραμπ: «Η Κούβα ευθύνεται για τις επιθέσεις στους 22 Αμερικανούς διπλωμάτες»

Ν.Τραμπ: «Η Κούβα ευθύνεται για τις επιθέσεις στους 22 Αμερικανούς διπλωμάτες»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως η Αβάνα ευθύνεται για μια σειρά επεισοδίων που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην Κούβα, από τα οποία ασθένησαν τουλάχιστον 22 Αμερικανοί διπλωμάτες.

«Όντως πιστεύω ότι ευθύνεται η Κούβα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μια απρογραμμάτιστη συνέντευξη Τύπου στους κήπους του Λευκού Οίκου. «Όντως το πιστεύω. Και είναι μια πολύ ασυνήθιστη επίθεση, όπως γνωρίζετε. Αλλά πράγματι πιστεύω ότι η Κούβα είναι υπεύθυνη».

Η Ουάσινγκτον δεν έχει καταλήξει επισήμως στο συμπέρασμα ότι η Κούβα εξαπέλυσε αυτές τις «επιθέσεις», ορισμένες από τις οποίες περιλάμβαναν οξείς ήχους. Υποστηρίζει όμως ότι η Αβάνα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των Αμερικανών διπλωματών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον 22 μέλη του διπλωματικού προσωπικού αλλά και ορισμένοι Αμερικανοί ταξιδιώτες επηρεάστηκαν από τα ανεξήγητα επεισόδια που προκάλεσαν συμπτώματα όπως απώλεια ακοής, ζαλάδα και κόπωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.