ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει παρκούρ στην Σαντορίνη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη (φωτο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει παρκούρ  στην Σαντορίνη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη (φωτο)

Μπορεί να τον έχουμε δει να αγωνίζεται σκληρά και με δυναμισμό στα αγωνίσματα του Survivor από το οποίο έφυγε ως ο απόλυτος νικητής αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν σταματάει… πουθενά.

Ο Ντάνος συνεχίζει να γυμνάζεται αρκετές φορές την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι περνάει πολλές ώρες καθημερινά στα γυρίσματα του Tατουάζ. Ο Ντάνος έχει κερδίσει την προσοχή και την αγάπη του κοινού ως Στέφανος Λαμπίρης στη δημοφιλή σειρά του Alpha ενώ τον βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε κάτι απίστευτα… εντυπωσιακό! Έκανε παρκούρ στη Σαντορίνη πηδώντας από στέγη σε στέγη, αναβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη, όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε όλους εμάς που τον είδαμε κυριολεκτικά στον αέρα πάνω από τις λευκές στέγες του διάσημου και γραφικού νησιού!

Δες την εντυπωσιακή φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://instagram.com/p/Bh0znECgpp1/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.