ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Γιαννόπουλος: «Το Πάμε Πακέτο είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών» (βίντεο)

Π. Γιαννόπουλος: «Το Πάμε Πακέτο είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών» (βίντεο)

Όταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για τις εκπομπές που τον κάνουν να θέλει να γυρίσει κανάλι, απάντησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου κατακευραυνώνοντας την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, Πάμε Πακέτο:

«Το νούμερο ένα που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι αυτή η εκπομπή της Χατζηβασιλείου. Θεωρώ ότι είναι μια από τις χειρότερες εκπομπές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Και ενώ τον τελευταίο καιρό έχουμε αυτούς που καταδικάζουν τα ριάλιτι, το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών, που είναι αυτή η εκπομπή, το Πάμε Πακέτο, δεν την αγγίζει κανείς. Είναι άλλο να πηγαίνει κάποιος στο Survivor για να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες και είναι άλλο να παίζεις με τον ανθρώπινο πόνο».

Φυσικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός δεν αφήνει ασχολίαστα και τα τραγούδια της Eurovision τόσο για Ελλάδα, όσο και για Κύπρο.

Δείτε όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του STAR:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.