ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαθήματα «Ιστορίας» από το ΒΒC: Γυρνάει σειρά για την Τροία και οι πρωταγωνιστές είναι όλοι μαύροι!

Μαθήματα «Ιστορίας» από το ΒΒC: Γυρνάει σειρά για την Τροία και οι πρωταγωνιστές είναι όλοι μαύροι!

Tο BBC για να γυρίσει σειρά για μυθικούς Έλληνες ήρωες και θεούς επέλεξε εκπροσώπους της μαύρης φυλής και ας μιλάει ο Όμηρος για ξανθούς και γαλανομάτες!

Η επιλογή τριών από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, των οποίων δεν αμφισβητείται το ταλέντο, θεωρείται άσχετη με τους υποδυόμενους χαρακτήρες.

Είναι σα να βάλουν έναν Κινέζο ηθοποιό να υποδυθεί τον Περικλή ή έναν Αγγλοσάξωνα τον… Κομφούκιο!

Ιδού ο Αχιλλέας

Ιδού ο φίλος του , Πάτροκλος

και ο θεός Δίας

Είναι όλοι έγχρωμοι Αφρικανοί και παίζουν στην τηλεοπτική σειρά ονομάζεται Troy: Fall of a City (Τροία: Η πτώση μιας πόλης) που χρηματοδοτείται από το BBC ,θα προβληθεί στην τηλεόραση και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Από τους παραγωγούς, η σειρά, περιγράφεται ως μια επική ιστορία αγάπης, εκδίκησης, ίντριγκας και αιματοχυσίας με φόντο τον πόλεμο των Ελλήνων με την Τροία ενώ στο επίκεντρο θα βρίσκεται η κατάρρευση της οικογένειας του Πριάμου

Το σενάριο ξεκινά με την γέννηση του Πάρη και την προφητεία σύμφωνα με την οποία θα ευθυνόταν για το τέλος της γενέτειράς του, της μυθικής πόλης της Τροίας.

Οι γονείς του Πρίαμος και Εκάβη έπρεπε να αποφασίσουν αν θα τον εγκαταλείψουν στους λύκους ή θα τον σώσουν, ρισκάροντας το βασίλειο. Εν συνεχεία η ιστορία εξελίσσεται με την απόφαση του νεαρού Πάρη να δώσει το μήλο της Έριδος στην Αφροδίτη, τον έρωτά του για την Ελένη, την αρπαγή της και την εξέλιξη της ιστορίας με την εκστρατεία των Ελλήνων εναντίον των Τρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα προφανώς στο ΒΒC έχουν δικό τους τρόπο να βλέπουν «Ιστορία»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.