ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δε το χωράει ο νους: Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια του

Δε το χωράει ο νους: Πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τα δύο μικρά κοριτσάκια του

Φρίκη δίχως τέλος στο Κολοράντο.

Εγκυος μητέρα εξαφανίστηκε μαζί με τα δύο μικρά κοριτσάκια της και η αστυνομία πιστεύει ότι τα πτώματα που βρήκε ανήκουν σε αυτούς, ενώ ο πατέρας της οικογένειας κατηγορείται για τη δολοφονία τους.

Ο Κρις Γουότς συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία της δολοφονίας της εγκύου συζύγου του, Σάναν και των δύο μικρών κοριτσιών τους, Σελέστε 3 και Μπέλα 4 ετών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Φρέντερικ. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε κοντά στο χώρο εργασίας του 33χρονου συζύγου της.

Κατά τη σύλληψή του λέγεται ότι ομολόγησε το έγκλημα και φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου βρίσκονταν τα πτώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι, το ένα πτώμα που εντοπίστηκε πιστεύεται ότι ανήκει στη Σάναν Γουότς. Πραγματογνώμονες του Γραφείου Ερευνών του Κολοράντο και του Αστυνομικού Τμήματος του Φρέντερικ εντόπισαν άλλα δύο πτώματα την Πέμπτη σε κοντινή απόσταση με το πτώμα που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τη Σάναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.