ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «πορτοφόλι» των Αμερικανών καταναλωτών το κόστος των δασμών που θα επιβάλει η Κίνα

Στο «πορτοφόλι» των Αμερικανών καταναλωτών το κόστος των δασμών που θα επιβάλει η Κίνα

Αλυσιδωτές επιπτώσεις σε αμερικανικές επιχειρήσεις και καταναλωτές θα έχει η επιβολή δασμών στις κινεζικές εξαγωγές που σχεδιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σαράντα πέντε εμπορικές ενώσεις στις ΗΠΑ, από τους κλάδους του λιανικού εμπορίου, της τεχνολογίας, της αγροτικής οικονομίας, αλλά και της βιομηχανίας καταναλωτικών προϊόντων, παροτρύνουν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου του για την επιβολή δασμών στις κινεζικές εξαγωγές.

Οι εμπορικές ενώσεις υποστηρίζουν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έχει επιπτώσεις τόσο στις αμερικανικές επιχειρήσεις, όσο και στους καταναλωτές.

«Η επιβολή σαρωτικών δασμών θα προκαλέσει μία αλυσίδα αντιδράσεων κι αρνητικών συνεπειών για την αμερικανική οικονομία, επιφέροντας αντίποινα που θα πλήξουν την αγροτική οικονομία, τα καταναλωτικά αγαθά, αλλά και την εξαγωγή υπηρεσιών.

Παράλληλα, θ’ αυξηθεί το κόστος για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές» τόνισαν οι εμπορικές ενώσεις, στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.